Razno - Mladinski odsek - Planinsko društvo Zagorje ob Savi
     


Državno tekmovanje Mladina in gore, 23.januar 2016 - je potekalo državno tekmovanje Mladina in gore za osnovnošolce v Tržiču. Vzporedno pa je potekalo še premierno srednješolsko tekmovanje Mladina in gore.
Iz našega društva sta se srednješolskega tekmovanja udeležili dve tekmovalki Katja in Ana, ki so pod mentorstvom Tine Arh osvojile odlično 9. mesto med 22. sodelujočimi ekipami.

Več na: PZS
___________________________________________

Regijsko Tekmovanje Mladina in gore
,  7. november 2015 - Regijsko tekmovanje Mladina in gore za osnovnošolce je letos potekalo v Bohinjski Bistrici. Tekmovanje je ekipno, namenjeno osnovnošolcem zadnje triade. Mladi tekmujejo v znanju iz planinske šole. Na regijski ravni in prvem delu državnega tekmovanja tekmovalci odgovarjajo na pisna vprašanja, najboljše ekipe pa v finalu državnega še v obliki kviza pred občinstvom. Poleg lepega vremena, so nam letos organizatorji postregli z odličnim spremljevalnim programom. Obisk Triglavskega narodnega parka v Stari Fužini, okroglo mizo za mentorje, različnimi igrami za otroke in s predavanjem fotografa Gregorja Skoberne. Kljub temu, da se naši tekmovalci niso uvrstili na državno tekmovanje, so se odlično odrezali na krstnem tekmovanju. Držimo pesti zanje naslednje leto!


Slike v galeriji

________________________________________________________________________________
Podpirajo nas:
Občina Zagorje ob Savi

  O društvu Vodniški odsek Mladinski odsek Čemšeniška planina Zasavska gora
Prva stran Osnovni podatki Aktualno Izleti Ponudba Ponudba
  Članarina Izleti Orientacija Odpiralni čas Odpiralni čas
  Povezave   Tabori    
  Markacijski odsek   Razno    
  Aktualno        
         

Copyright © 2015 Planinsko društvo Zagorje ob Savi- Pravice pridržane.    Izdelovanje strani: Tref d.o.o.